Interhome ervaringen en beoordelingen

Een actueel en compleet overzicht van ervaringen en beoordelingen over Interhome. De recensies zijn geschreven door diverse vakantiegangers. Alle beoordelingen bij elkaar geven een betrouwbaar beeld over Interhome.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Interhome Vakanties

Interhome verzorgt sinds 1965 de verhuur van vakantiewoningen en appartementen. De firma is een van de grootste spelers op de Europese markt, ondertussen zijn ze werkzaam in meer dan 30 landen. Om de kwaliteit van de woningen en appartementen te garanderen, worden er regelmatig controles uitgevoerd.

Op hun website, www.interhome.nl, kan je kiezen tussen de verschillende vakantiebestemmingen. Je vindt er ook heel wat vakantie ideeën terug. De accommodaties zijn voorzien van een sterrenkwalificatie gaande van 1 tot 5 sterren, waarbij 1 ster staat voor weinig comfort en 5 sterren voor een zeer luxueus pand. En er is een aparte rubriek waar regelmatig aanbiedingen terug te vinden zijn.

In het begin van je vakantieperiode kom je in contact met de sleutelhouder. Mochten er problemen of klachten zijn, dan kan je terecht op het telefoonnummer van hun callcenter en dit 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Interessant om te weten: de eindschoonmaak is in de meeste gevallen voor hun rekening.

» Interhome Review

Mijn ervaring plaatsen

Interhome ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews