Interieurvannu ervaringen en beoordelingen

Interieurvannu is de expert in hippe design meubels. Als je opzoek bent naar een modern design dan kan je absoluut hier terecht. Maar zien de meubels er in het echt net zo mooi uit als op de foto? Online lees je bij ons de ervaringen en beoordelingen van andere online shoppers. Zo krijg je een idee of jouw bestelling ook zo netjes geleverd wordt als beweerd wordt.

Mijn ervaring plaatsen

Over Interieurvannu.nl

Bij Interieurvannu.nl kun je alles voor in huis vinden.
De website ziet er overzichtelijk uit en is voorzien van veel duidelijke afbeeldingen, waardoor je een goede indruk van de meubels krijgt.

De website draagt het webshop keurmerk.

Op de homepagina kun je kiezen uit : tafels, woonkamer, eetkamer, kantoor, kinderkamer, slaapkamer, tuin, verlichting, zitten, hal, accessoires en top 10. Ook is hier een link te vinden naar de outlet pagina.
Kijk je onder bijvoorbeeld kinderkamer dan kun je daar verder kiezen uit o.a. bedden, bureaus, nachtkastjes, matrassen, enz.
Wanneer je verder klikt op een bepaald item, bijv. nachtkastjes, dan krijg je foto's te zien en er is verdere informatie over het produkt te lezen. Ook kun je daar overgaan tot bestellen.

Je kunt tijdens het zoeken nog filteren op kleur, breedte, materiaal, prijs, enz.

In Nederland en België wordt alles gratis bezorgd. Je kunt zelf de datum en het tijdstip van levering bepalen.

Top assortiment

Ervaring van Char, toegevoegd op 17 november 2014

heel veel keuze uit mooie producten en geweldige klantvriendelijkheid + juiste levering met een fijne bescherming tegen beschadiging.

deskundig advies

Ervaring van Christiaan, toegevoegd op 29 april 2014

Kon twee stoelen niet goed met elkaar vergelijken kwa kwaliteit via de site, heb toen gebeld naar de klantenservice. Kreeg aan de telefoon helder en deskundig advies over het materiaal van de stoel. opmerking: productkwaliteit kan beter omschreven worden

anoniem

Ervaring van SUPER, toegevoegd op 8 februari 2014

kort en krachtig goede kwaliteit, super service

jammer maar helaas

Ervaring van .., toegevoegd op 21 juli 2013

Heb een lamp besteld, wat achteraf niet op voorraad bleek te zijn. wel was hij goedkoper dan de concurrent. Na wat telefoontjes nog steeds geen duidelijkheid. Dat had gewete had ik het alsnog bij de concurent gehaald

» Interieurvannu.nl Review

Mijn ervaring plaatsen