Internet Bikes ervaringen en beoordelingen

Online winkelen, wie maakt er tegenwoordig geen gebruik van? Deel jouw ervaringen over internetbikes nu ook, zodat anderen weten wat zij hier kunnen verwachten. De beoordelingen van gebruikers spelen een grote rol en geven een eerste indruk aan mensen die op zoek zijn naar een goede webshop.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Internet-bikes

Internetbikes.nl is een online aanbieder van een uitgebreid fietsassortiment.

Ze hebben verschillende soorten fietsen zodat jij makkelijk de perfecte fiets kan vinden voor eigen gebruik. Zo kan je bij hun prachtige elektrische fietsen vinden maar ook vouwfietsen, kinderfietsen, herenfietsen, vrouwenfietsen... Voor ieder wat wils.

Alle artikelen die worden aangeboden op de website (inclusief alle onderdelen) kunnen rechtstreeks geleverd worden uit hun eigen voorraad. Shop in vertrouwen bij Internet Bikes want zij zijn in het bezit van het Thuiswinkel keurmerk. Zij voldoen dus aan de strenge eisen en voorwaarden opgelegd door het Thuiswinkel Keurmerk. Zo kan jij als klant met een goed gevoel en vol vertrouwen veilig shoppen bij Internet Bikes.

De verzendkosten voor Nederland liggen tussen de 6,95 euro en 18,95 euro, afhankelijk van de grootte. Je mag je bestelling binnen 24 uur verwachten bij jou in huis. Gesproken van een snelle levering! Indien gewenst mag je de bestelling ook gaan afhalen bij één van hun vestigingen of pick up points.

De klantenservice is te bereiken door het online contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen met hen.

» Internet-bikes Review

Mijn ervaring plaatsen

Internet Bikes ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews