Internetdealer.nl ervaringen en beoordelingen

Internetdealer.nl selecteert de beste deals voor mobiele telefonie, internet of televisie. Je krijgt zo alle aanbiedingen op één rij. Maar werkt de website echt zo goed als beweerd wordt? Vergelijk nu zelf de leukste aanbiedingen bij internetdealer.nl en lees de ervaringen van andere. Dankzij onze beoordelingen weet je precies waar je aantoe bent.

Mijn ervaring plaatsen

Over Internetdealer.nl

Internet, tv en bellen zijn in onze huidige maatschappij niet weg te denken, iedereen maakt er gebruik van.
Tegenwoordig zijn er enorm veel telecomaanbieders, velen beweren de goedkoopste te zijn. Helaas betalen veel mensen meer dan nodig. Gelukkig bestaat www.internetdealer.nl, waar je gratis telecomaanbieders en aanbiedingen kunt vergelijken.

Internetdealer.nl vergelijkt bijna alle Nederlandse providers. Je kunt het door jou gewenste pakket selecteren, en verschillende aanbiedingen vergelijken. Uit overzichtelijke lijsten van providers en aanbiedingen, wordt al snel duidelijk welke provider het beste bij jou wensen past. Als je het juiste pakket bij de juiste provider hebt gevonden, kun je deze direct afsluiten via de gratis overstapservice! Daarbij ontvang je, als je via internetdealer.nl bestelt, een gratis cadeau zoals een tablet of mediaplayer.
Tot slot vind je ook beoordeling van andere klanten op de site, voor dat beetje extra zekerheid bij je keuze.

Kortom, vergelijk alle providers op internetdealer.nl en vind het packet dat het beste bij jou gebruik past. Overstappen is gratis en je krijgt ook een luxe cadeau bij je bestelling, die overigens snel geleverd wordt.

Kado

Ervaring van Sule, toegevoegd op 12 januari 2016

Nou mijn ervaring is heel wat anders.Wacht al 3 maanden op beloofde kado. Maar ze weten niet wanneer de leverancier aan hun zal leveren. Dat lijkt me sterk als je iets besteld weet je toch ongeveer wanneer het wordt geleverd. Ik moet nog wachten. Tot hoe lang weet hij het niet de vorige keer dat ik belde werd er gezegt wachttijd is 8 weken. En ineens weet hij niet hoe lang het zal duren. Ik hou jullie op de hoogte.

Uitstekende webshop

Ervaring van Wendy, toegevoegd op 1 juli 2015

Op internetdealer.nl de goedkoopste deal gevonden voor een abonnement van vodafone. Ik had door de gemiddelde aansluittijd verwacht veel langer te moeten wachten voordat ik zou worden aangesloten, maar in werkelijkheid werd ik al binnen 4 weken aangesloten op mijn nieuwe alles in 1 pakket. Hier ben ik heel blij mee omdat ik nog geen internet of televisie had in mijn nieuwe woning. Bestellen is eenvoudig en de communicatie is duidelijk. Zojuist ook de bevestiging ontvangen dat ik deze week mijn tablet krijg dus ik ben een blije klant van internetdealer.nl

Betere deal dan bij de provider zelf

Ervaring van Martijn, toegevoegd op 25 mei 2015

Ik heb via internetdealer.nl gekozen voor Vodafone en ben zeer tevreden over de aanbiedingen die aangeboden worden door de vergelijker van internet abonnementen. - Via internetdealer.nl heb ik direct � 30 bespaard omdat bij hen de eenmalige aansluitkosten niet van toepassing zijn (bij Vodafone en andere dealers betaal je deze kosten wel). - Via internetdealer.nl heb ik een gratis tablet als cadeau ontvangen. Deze actie heb ik nergens anders teruggevonden, of een actie die in de buurt komt qua interessantheid of waarde. - Heel goede ondersteuning. E-mails worden in no-time beantwoord en hoewel Vodafone een kleine fout maakte bij mijn bestelling (ze brachten toch de aansluitkosten van � 30 in rekening), heeft internetdealer.nl ervoor gezorgd dat de provider dit zou corrigeren op de eerstvolgende factuur.

Overgestapt naar Vodafone met een kado

Ervaring van Miranda34, toegevoegd op 26 maart 2015

Wij zijn via InternetDealer.nl overgestapt naar Vodafone. Overstap was gratis en we hoefde hier niets voor te doen. Kregen nog een gratis kadotje erbij dus toppie.

tevreden klant

Ervaring van Thijn, toegevoegd op 15 november 2014

De overstap was snel geregeld. Heb nu alles in 1 pakket van UPC

» Internetdealer.nl Review

Mijn ervaring plaatsen