Interprovence ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Interprovence.com en bekijk of dit een betrouwbaar reisbureau is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Interprovence

Als je op vakantie gaat naar de Provence of Zuid-Frankrijk, kan je een vakantiewoning huren via InterProvence Vakantiehuizen. Zij verhuren een ruim aanbod aan vakantiewoningen. Er zit voor ieder wat wils bij, van nieuwe luxe villa‬ôs met privé zwembad tot knusse vakantiehuisjes en van appartementen aan de Zuid-Franse kust tot landelijk gelegen woningen met veel privacy. Je vindt bij hen onder andere woningen in de gezellige plaatsen Flayosc, Vidauban, Lorgues of juist in Sainte Maxime, een bruisende badplaats.

Ze hebben een overzichtelijke website waar je gericht kan zoeken naar jouw ideale vakantiewoning. Ook vind je er altijd verschillende lastminutes en aanbiedingen.

InterProvence houdt toezicht op de huizen die ze aanbieden. Iedere vakantiewoning wordt regelmatig door henzelf bezocht, zodat ze precies weten wat ze verhuren. Alle vakantiewoningen zijn eigendom van Nederlandse of Belgische eigenaren.

Heb je bij het zoeken van jouw vakantiewoning vragen over de ligging, over de omgeving of over de woning zelf? Dan kan je gewoon even contact met ze opnemen.

Ervaring van Bas en rest, toegevoegd op 28 augustus 2014

Het vakantiehuis was boven verwachting goed. Als je de prijs bekijkt die we per persoon hebben betaald zit je heel goedkoop in een villa met zwembad.

» Interprocence Review

Mijn ervaring plaatsen