Intertoys ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Intertoys en lees wat andere mensen van deze winkel vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Intertoys

Is je kleine spruit binnenkort jarig, en heb je geen idee wat te kopen? Vrees niet, want Intertoys.nl brengt soelaas!

Gedaan met de eindeloze wachtrijen en uitverkochte rekken want met slechts één muisklik bestel je kwalitatief speelgoed en multimedia aan de strafste prijzen. Het beste van al? Als je voor 21u30 besteld, wordt het de volgende dag aan huis geleverd. Je hebt zelfs dertig dagen de tijd om al je aankopen te retourneren, en dat helemaal gratis!

Tevens laat de site zich kenmerken door zijn gebruiksvriendelijkheid en werden ze terecht beloond tot winnaar van de webshopawards in 2014-2015. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief, krijg je zelfs vijf euro korting, en blijf je op de hoogte van de leukste deals.

Lijkt het je te mooi om waar te zijn? Oordeel zelf en surf vliegensvlug naar www.intertoys.nl. Je zal versteld staan van het ruime assortiment aan Lego, Playmobil en ander speelgoed waar je oogappel uren plezier aan beleefd.

bezorging

Ervaring van J.Denissen, toegevoegd op 3 december 2015

Geweldige service, precies op tijd mijn bestelling bezorgd.

Games

Ervaring van Agnes, toegevoegd op 2 december 2015

Wat een vreselijke mensen werken er in de Intertoys in Zaltbommel. Geen lachje kan er vanaf, en zelfs niet voor kinderen die van hun eigen zakgeld iets komen kopen, er kan geen vriendelijk woord vanaf. En zeker bij mevrouw de eigenaresse, ik heb haar nog nooit vriendelijk gezien, in een woord schandalig!

Ervaring van Loes, toegevoegd op 6 oktober 2014

Bestel wel vaker iets bij de online shop omdat de winkel ver fietsen is, altijd keurig op tijd.

» Intertoys Review

Mijn ervaring plaatsen