InTwente Ervaringen en Reviews

Bekijk ervaringen en reviews over de Intwente zorgverzekering en lees of deze zorgverzekeraar wordt aangeraden.

Mijn ervaring plaatsen

Over InTwente

In Twente is een nieuwe zorgverzekeraar die pas sinds 2014 bestaat. In Twente werkt samen met DSW en wil zorg bieden tegen scherpe premies. Vallen de zorgkosten lager uit van verwacht, dan betaalt zij de premie terug aan haar verzekerden.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Ben je student, dan is er ook nog de speciale aanvullende verzekering voor studenten.

Eigen risico

Je kunt het verplichte eigen risico uitbreiden met een aanvullend eigen risico. Kies je hiervoor, dan betaal je een lagere premie voor je basisverzekering.

Extra's

In Twente heeft een service voor wachtlijstbemiddeling. De app voor je smartphone of tablet kun je niet alleen gebruiken om te declareren, maar je kunt er ook snel mee opzoeken of een behandeling vergoed wordt.

Declareren ingewikkeld

Ervaring van R.l.boers, toegevoegd op 23 juni 2022

Ik probeer een declaratie door te sturen aan "mijn in Twente". Zeer ingewikkeld om het digitaal door te sturen zowel via de App als ook het mailadres . Er moet ingelogd worden en er komt een digitaal blokje tevoorschijn. De "in Twente" app is door mij niette gebruiken...... ik zal wel iets niet goed doen. Maar het is wel ingewikkeld geworden. Pas geleden is het mij wel gelukt... toeval? Mag niet de bedoeling zijn!!

Tevreden

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 11 december 2018

» InTwente beoordeling

Mijn ervaring plaatsen