Invender.nl ervaringen en beoordelingen

Invender.nl is een Nederlandse producent van software. Je kan hier terecht om software te kopen voor je eigen bedrijf of het ontwikkelen van foto‬ôs of websites. Maar ook geautomatiseerde relatiebeheer regel je met de software van invender.nl. Ervaringen en beoordelingen van gebruikers lees je hier online terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Invender

Invender.nl is een website waarop software voor particulieren en het midden-en kleinbedrijf (MKB) te koop is. Het is Nederlandstalige software die voornamelijk gericht is op het gebruik voor webshops en websites. Het bedrijf bestaat tien jaar en is ontstaan uit Data Becker BV.

Software
De softwarepakketten op Invender.nl zijn bijvoorbeeld geschikt voor het maken van een webshop, voor een website, voor het samenstellen van een nieuwsbrief en er is software te bestellen waarmee je facturen kunt maken, 3D ontwerpen kunt maken en waarmee je foto's en video's kunt bewerken.

Bestellen
Veel van de softwareproducten die op de website staan, zijn in een demoversie beschikbaar, zodat je eerst kunt zien of de software bij je bedrijf of bij je eigen wensen past. Bij Invender zijn er geen verzendkosten verbonden aan de producten, omdat je de software kunt downloaden na betaling. Je kunt daarna inloggen op de website en meteen de software op je computer downloaden. Je krijgt een licentiesleutel en kunt dan aan de gang met je softwareproduct.

snel antwoord op je vraag

Ervaring van Rutger Pierman, toegevoegd op 22 september 2014

Snel antwoord op je vraag als je iets niet snapt van de software.

invender webshop

Ervaring van Diede, toegevoegd op 11 mei 2014

Goede webwinkel, na betaling kan je de software direct downloaden en beginnen.

» Invender Review

Mijn ervaring plaatsen