IParts4u.nl ervaringen en beoordelingen

iParts4u levert alle accessoires die je nodig hebt voor je iPad, iPhone of Samsung apparaten. Van speakers tot een oplader je vind het hier online tegen een extra lage prijs. Bij iParts4u betaal je een stuk minder vergeleken met het officiële merk. Ervaringen en beoordelingen van klanten die hier hun spulletjes gekocht hebben lees je bij ons online.

Mijn ervaring plaatsen

Over iParts4u.nl

Iparts4u.nl is een online webwinkel gespecialiseerd in gadget en accessoires voor mobiele telefonie. Je kan er ook terecht als je je tablet of Iphone wilt laten repareren.

Mis zeker niet de Daily Deal. Elke dag wordt er één artikel aan een nog lagere prijs aangeboden. Schrijf je in op de nieuwsbrief zo word je elke dag op de hoogte gehouden in verband met de dagelijkse aanbieding.

Iparts 4 u is de troste eigenaar van het Webwinkel Keurmerk. Zij voldoen dus aan de strenge eisen en voorwaarden. Als klant is dit een mooie extra, want zo ben jij zeker dat je in vertrouwen kan shoppen bij hun.

De verzending bij Iparts 4 u is heel simpel. Past het pakketje in je brievenbus, dan betaal je slechts 2 euro verzendkosten. Is het pakketje groter dan betaal je 5 euro. Zodra jij de bestelling hebt afgerond dan mag je de dag erna het pakketje bij jou thuis verwachten!

Heb je vragen omtrent je reparatie? Wil je een grote aankoop organiseren? Contacteer dan de klantendienst van Iparts 4 u. Dit kan je doen door hun te e-mailen of telefonisch te contacteren.

klacht goed opgelost

Ervaring van Andreas, toegevoegd op 28 november 2014

Autohouder gekocht bij iparts4u maar ik was niet tevreden, Had opgebeld en ze adviseerden een ander model, over die ben ik wel tevreden. Mijn klacht is dus goed opgelost.

Ervaring van Jason, toegevoegd op 1 juli 2014

Sportarmband gekocht, niet duur en snel in huis, precies de kleur die ik zocht.

» iParts4u.nl Review

Mijn ervaring plaatsen