Ippontime.nl ervaringen en beoordelingen

Judo pak of andere judo benodigdheden nodig? Bij IPPOntime vind je alles wat je nodig hebt om een leuke judo hobby te onderhouden. Ook voor kinderen heeft IPPOntime alles om leuke judo ervaringen te beleven. Meer weten? Je vind de beoordelingen voor deze webwinkel op onze site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Ippontime

De Japanse zelfverdedigingsport judo werd bedacht rond 1882 door de Japanner Jigoro Kano.
Judo is gebaseerd op twee principes. De ene gaat om het idee om de kracht van de tegenstander te gebruiken om hem te vloeren. Maximale effectiviteit met minimale inspanning. Daarnaast is samenwerken essentieel. Om beter te worden in deze sport moet je veel oefenen. Dus: werpen en geworpen worden. Daarnaast is respect voor elkaar erg belangrijk in deze Olympische sport.

Wanneer je met deze sport begint en dat is vaak op jonge leeftijd heb je een judopak nodig. Vroeger en waarschijnlijk nu ook nog was het zo dat het verkocht werd door de judoschool. Of natuurlijk door een sportzaak. Verwacht echter van deze aanbieders geen ruim assortiment.

De site www.ippontime.nl heeft dat ruime assortiment! Judopakken, judobanden, sporttassen en accessoires. En binnen de groepen ook weer voldoende keus. Voor 16.00 uur bestelt en gewoon de volgende dag in huis tegen de lage verzendkosten van 3,95. Zet de eerste stap naar die Olympische titel met ippontime.nl!

» Ippontime Review

Mijn ervaring plaatsen

Ippontime.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews