Ismseat.nl ervaringen en beoordelingen

ISM Zadels voor fietsen zijn zadels met een lekkere comfortabele zit. Geen last meer met urineren na een fiets rit met deze comfy zadels, dus! Twijfel jij over de betrouwbaarheid van ISMseat.nl? Laat je dan overtuigen door de beoordelingen en ervaringen die anderen hebben beschreven op onze site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Ismseat

Ismseat.nl is een webwinkel die fietszadels verkoopt die door Steve Toll ontwikkeld zijn. Deze zadels zorgen ervoor dat u comfortabel en prettig kunt fietsen. Er zijn zadels beschikbaar voor veel verschillende soorten fietsen, bijvoorbeeld voor: touringfietsen, cruisefietsen, sportfietsen, racefietsen en stadsfietsen. De zadels worden gratis verzonden. Op zadels van Ismseat zit 100% garantie. Na bestelling en ontvangst thuis heb je nog 60 dagen bedenktijd waarin het zadel teruggestuurd kan worden. Nog een extra service van Ismseat is dat er per type zadel een montagevideo online beschikbaar is.

De zadels van Ismseat zijn ook speciaal geschikt voor mensen die last hebben van zadelpijn of een slechte doorbloeding. Ook voor mensen met een medische aandoening zijn de zadels geschikt.

Ismseat is al meer dan 12 jaar actief in de fietsenbranche en heeft het webshop keurmerk. Dat houdt in dat de webshop betrouwbaar en veilig is. Bij de webshop kan je veilig betalen met iDeal,PayPal, overschrijving, rembours of creditcard. Ismseat levert het zadel na bestelling binnen 3 - 5 werkdagen.

» Ismseat Review

Mijn ervaring plaatsen

Ismseat.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews