Italissima.nl ervaringen en beoordelingen

Prachtige vakantiehuizen in alle delen van Italië kun je bekijken en boeken met Italissima.nl. Ben jij dus een echte liefhebber van Italië of heb je er altijd al op vakantie willen gaan? Beleef goede ervaringen in Italië met Italissima.nl. Meer weten? De beoordelingen vind je hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Italissima

Italissima.nl is een website waar je je vakantie makkelijk kan boeken. Italissima geeft graag persoonlijk advies aan de klanten, zo kan je je wensen doorgeven en dan zoekt Italissima een passende accommodatie voor je op. Ook ben je verzekerd van je vakantie doordat Italissima je garantie biedt op je vakantie door middel van het SGR-vakantiefonds. De vakanties zijn ook veilig te betalen via iDeal.

Italissima valt onder de website Chalet.nl. Het aanbod van Italissima is heel breed, het gaat van agriturismi en vakantiehuizen tot kleine vakantieparken en villa's in Italië. De vakantiebestemmingen die je kan boeken op Italissima.nl zijn allemaal in Italië. Op de website zijn ook verschillende speciale aanbiedingen te vinden voor een vakantie. Door middel van een duidelijk invulformulier kan je op de website de vakanties zo filteren dat je alleen de vakanties te zien krijgt die aan jouw eisen voldoen. Zo kan je bijvoorbeeld het aantal personen, verblijfsduur, aantal slaapkamers en de prijsklasse aangeven.

Ervaring van Louis, toegevoegd op 1 september 2014

Mijn vader van 73 had ze gebeld om een vakantie te boeken. Hij zei dat hij nog nooit zo goed was geholpen . Complimenten van zijn kant.

Ervaring van Thobias, toegevoegd op 23 april 2014

Leuk aanbod vakanties die je niet ergens anders tegenkomt. Wij zijn Italie fan in hart en nieren.

» Italissima Review

Mijn ervaring plaatsen