Its Beautiful ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Its Beautiful en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over its-beautiful

De website its-beautiful.nl is de website van een online juwelier. U heeft op de website de keus uit een zeer ruim en mooi assortiment sieraden. Het is mogelijk dat u een bepaald soort sieraad wilt aanschaffen dat bij een outfit moet passen en niet kan vinden. Dat ene sieraad zal zeker geleverd kunnen worden. Wat ook een belangrijke reden is om te kopen op de website van its-beautiful.nl de zeer gunstige prijsstelling.

Het assortiment bestaat uit zeer stijlvolle armbanden, de beste horloges, oorbellen, de mooiste ringen enzovoort. Wanneer u een sieraad via de web shop besteld is het mogelijk om het cadeau exclusief te laten inpakken. Wanneer u wenst dat het sieraad wordt gegraveerd is dat ook mogelijk. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een tekst, logo of foto. Het is mogelijk om 24 uur per dag een sieraad te bestellen waarbij het met garantiebewijs gratis wordt afgeleverd. Wanneer u uw bestelling voor 16.00 uur, op een werkdag besteld, wordt het de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Voor vragen kunt u terecht bij professioneel personeel die u graag van een deskundig advies voorzien.

Na aflevering van het sieraad heeft u altijd de mogelijkheid om het zonder opgaaf van redenen terug te sturen. Het is hierbij wel van belang dat u de voorwaarden goed doorleest voordat u het gaat terug sturen.

Ervaring van BV, toegevoegd op 4 maart 2015

Een prima webshop, 2 de keer besteld, alles verloopt prima.

Ervaring van Irma, toegevoegd op 8 oktober 2014

Zoals ze zeiden had ik mijn nieuwe horloge binnen 24 uur in huis. Bedankt.

» its-beautiful Review

Mijn ervaring plaatsen