Iwantthatmusthave.nl ervaringen en beoordelingen

Soms zie je iets op het internet en dan denk je direct dit moet ik hebben. Voor je het weet heb je een impulsaankoop gedaan. Iwantthatmusthaves.nl is dus absoluut geen website als je liever geen impulsaankopen doet. Ervaringen en beoordelingen laten je al snel weten dat je deze items zo snel mogelijk in huis wil hebben.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over iwantthatmusthave

Op de webshop 'I want that musthave' kan je als ware fashionista je hart ophalen. Je shopt hier kleding, tassen, schoenen en andere accessoires geïnspireerd op de grote modemerken. Naar eigen zeggen 'van hoogwaardige kwaliteit'; zoals echt leer en met een mooie afwerking, maar dan voor een niet al te hoge prijs. De gedachte hierachter van het I want that musthave-team: zo worden musthaves en celebrity eyecatchers betaalbaar en bereikbaar voor iedereen. Het team is altijd opzoek naar nieuwe musthaves met als resultaat dat er iedere week nieuwe producten op de site verschijnen.

De verzendkosten van de webshop bedragen 4.75; een bestelling boven de 50 euro wordt gratis bezorgd. Betalen kan makkelijk en veilig via iDEAL of Paypal. Wanneer je op een werkdag voor 18:00 je musthave(s) bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Ruilen of retourneren kan binnen zeven dagen, de kosten voor ruilen en retourneren zijn voor de koper zelf.

» iwantthatmusthave Review

Mijn ervaring plaatsen