Jaap.nl ervaringen en beoordelingen

Je huis verkopen of verhuren doe je met Jaap.nl. Ze regelen zelfs de hypotheek voor je! Weten hoe anderen deze service ervaren hebben? Hun ervaringen kun je lezen in de reviews die ze geschreven hebben over Jaap.nl. Je kunt ook hun beoordelingen bekijken. Je kunt ook zelf iets schrijven over Jaap.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Jaap.nl

Op JAAP.nl kun je koopwoningen en huurwoningen zoeken, maar ook zelf aanbieden. Veel particulieren maken gebruik van deze website, omdat er geen sprake is van makelaarskosten. Dit kan voordelig zijn voor zowel degenen die hun huis willen verkopen of verhuren, als voor degenen die opzoek zijn naar een woning.

Wanneer je je huis wilt verkopen of verhuren, kun je in de JAAP shop verschillende benodigdheden kopen. Je kunt hier uiteraard de kosten voor het plaatsen van de woning op JAAP.nl voldoen, maar ook TE KOOP-borden en TE HUUR-borden bestellen, evenals spandoeken en raamposters met dezelfde teksten. Ook biedt JAAP.nl hulp bij het zelf opstellen van een koopakte.

Wanneer je een huur- of koopwoning zoekt, kun je een zoekopdracht invoeren en vervolgens de huizen bekijken die op JAAP worden aangeboden. Je kunt zoeken op enkel de woonplaats, of een meer uitgebreide zoekopdracht invoeren, waarbij je bijvoorbeeld ook het gewenste type woning en de gewenste prijsklasse in kunt voeren. Ook kun je via JAAP een gratis gesprek aanvragen met een hypotheekadviseur bij jou uit de buurt.

Ervaring van Jozef van G, toegevoegd op 24 oktober 2013

Mijn huis al enkele malen verhuurd via Jaap

Ervaring van Francine en Hans, toegevoegd op 21 augustus 2013

Beduidend meer aanvragen voor bezichtigingen sinds onze woning ook op Jaap.nl staat.

» Jaap.nl Review

Mijn ervaring plaatsen