Jac Hensen ervaringen en beoordelingen

Jac Hensen heeft mannenkleding voor de man van iedere maat. Of je nu een maatje meer hebt of niet, Jac Hensen heeft kleding en accessoires voor jou. De meningen zijn verdeeld over deze webwinkel. Wil je de ervaringen en beoordelingen van anderen zien voordat je shopt? Je vind ze hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Jachensen

De website jachensen.nl is de webshop van de gelijknamige winkel Jac Hensen. Deze winkel heeft 11 ketens in Midden en Oost-Nederland (onder andere in Amersfoort en Deventer) en is gespecialiseerd in kleding voor mannen. Op de website kun je deze kleding bekijken en bestellen. jachensen.nl heeft een aanbod van een groot aantal merken. Je kunt dan ook kiezen uit een zeer divers assortiment van verschillende kleding en stijlen. Zo biedt de webshop pakken aan, maar ook casual kleding is veel op de site te vinden. Tevens kun je er terecht als je als man op zoek bent naar een extra grote maat. Ook kun je kijken naar trouwkleding. Hiervoor geeft de website speciaal nog wat tips mee. Jac Hensen heeft altijd wel aanbiedingen en bovendien kun je, je abonneren op de nieuwsbrief. Hiermee blijf je als man op de hoogte van aanbiedingen en de nieuwste trends op het gebied van kleding.

Ervaring van F, toegevoegd op 20 september 2014

Ga eens per kwartaal langs bij de winkel in Almelo en laat me een aantal nieuwe sets kleding aanpassen. Ze geven goed advies en de medewerkers zijn aardig en geduldig.

Ervaring van Roderick, toegevoegd op 17 augustus 2014

Een van mijn favoriete kledingwinkels, veel stijlvolle kleding!1

» Jac Hensen Review

Mijn ervaring plaatsen