Jambo.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Jambo Safari Club en lees of deze reisaanbieder veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Jambo

Jambo.nl is de website van Jambo Safari Club. Jambo is dé specialist op het gebied van reizen naar Afrika. Je kunt met deze organisatie afreizen naar Kenia, Tanzania, Oeganda, Mozambique.... En nog veel meer landen op het prachtige continent Afrika.

Op de site vind je veel informatie over de verschillende bestemmingen en de verschillende soorten reizen die mogelijk zijn. Alle informatie wordt vergezeld van prachtige foto's waar je als reisliefhebber haast wel enthousiast van móet worden!

Jambo biedt niet alleen normale reizen, maar ook maatwerk reizen. Je kunt al je wensen kenbaar maken aan een medewerker en zij gaan dan hun best doen om de vakantie zo voor je samen te stellen dat het een echte droomvakantie wordt. Dit kan zowel per email, per telefoon als op hun kantoor in Diemen.

uiteraard kun je via de website ook de brochure van Jambo bestellen om alle informatie ook offline beschikbaar te hebben.

Super mooie reis

Ervaring van Willem Oldenkamp, toegevoegd op 13 december 2017

Samen met Jambo in korte tijd en op korte termijn een reis samengesteld en geboekt. Alles was super geregeld en we hadden schitterende hotels en lodges tot onze beschikking. Alles was op en top geregeld. Vanwege het weer ging het walvis spotten per boot niet door. Een email bij thuiskomst en binnen een dag was het bedrag teruggestort. De medewerkers van Jambo-reizen zijn kundig en betrouwbaar. Bent u voornemens om een reis te maken naar bv Zuid-Afrika dan is Jambo-reizen echt een aanrader

Ervaring van Ilse en Rick, toegevoegd op 21 september 2014

De reis van ons leven gemaakt naar Zuid Afrika, aardige medewerkers van Jambo hebben er alles aan gedaan om ons een topvakantie te geven.

» Jambo Review

Mijn ervaring plaatsen