JBL.nl ervaringen en beoordelingen

Geluidsproducten zoals speakers, hoofdtelefoons en oordopjes vind je bij JBL.nl. In deze eigentijdse webwinkel vind je goede producten voor een goede prijs. Weten of de rest van Nederland het met deze statement eens is? Zie hun beoordelingen en ervaringen in op onze site. Altijd handig om je eerst goed in te lezen, toch?

Mijn ervaring plaatsen

Over JBL.nl

Op het gebied van geluidsboxen en hoofdtelefoons heeft jbl.nl een mooi assortiment. Op de website vindt je verschillende merken boxen, waarvan enkelen draadloos.

Jbl.nl bestaat al jaren. Na een aantal onstuimige jaren, waarover meer te lezen is op de website, ging alles in de jaren '70 beter en werd JBL een goedlopend bedrijf wat zich voornamelijk richt op geluid voor de consument. Dat is terug te vinden in het assortiment. Naast hoofdtelefoons kun je bijvoorbeeld geluidssets krijgen voor de auto en zijn er ook computerluidsprekers te krijgen.

Van de verschillende producten (en dat zijn er niet eens zo heel veel) zijn er wel weer een behoorlijk aantal. Zo kun je voor een ruim assortiment hoofdtelefoons terecht. De website straalt heel duidelijk uit liever voor kwaliteit te gaan dan voor kwantiteit.
Besluit je online te kopen, dan betaal je geen verzendkosten en heb je 30 dagen de tijd om je artikel terug te sturen, mocht het toch niet bevallen.
Verzenden van je artikel gaat via UPS en moet in principe binnen 5 werkdagen in huis zijn.

Jbl.nl straalt kwaliteit uit, en dat schept vertrouwen om te bestellen!

Ervaring van Vince, toegevoegd op 1 september 2014

NA 2 kapotte hoofdtelefoons op aanraden van een vriend gekeken bij JBL, tot nu toe bevalt het prima, je merkt gewoon dat het kwaliteit is.

Ervaring van Sander Dijks, toegevoegd op 16 oktober 2013

Home audio systeem aangeschaft, bleek een kabeltje te missen. Die werd nagestuurd incl. een kortingscode voor een volgende bestelling. Foutje kan gebeuren,nette oplossing van JBL

» JBL.nl Review

Mijn ervaring plaatsen