Jewelzshop.com ervaringen en beoordelingen

Jewelzshop.com is een online webshop waar je terecht kan voor de mooiste sieraden en juwelen. Laat je inspireren door de prachtige sieradenlijnen waar iedereen graag van wil smullen. Ervaringen en beoordelingen laten zien dat je niet de enige bent die graag een bezoekje brengt aan deze online sieraden boetiek.

Mijn ervaring plaatsen

Over Jewelzshop.com

Jewelzshop.com heeft een enorme collectie van sieraden, maar je vindt er ook leuke handtassen of t-shirten terug.

Elke product heeft een mooie omschrijving die alle details bevat. De juwelen zijn gemaakt van kwaliteitsvolle onderdelen, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Bij iedere besteding van meer dan 100 euro heb je recht op gratis verzending. Bedraagt jouw order minder dan 100 euro dan betaal je slechts 2,95 euro voor de verzending. De verzending gebeurt via PostNL en je mag je pakketje binnen 3 werkdagen verwachten in je huis.

Jewelz Accessories heeft een een tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat wanneer je niet tevreden bent van het product, je het product kan omruilen indien er nog de originele labels aanhangen. Deze garantie geldt ook voor de afgeprijsde artikelen!

Is er iets fout gegaan bij je bestelling of wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met de klantendiensts van Jewelz Accessories. Zij zijn te bereiken via e-mail of telefonisch. Je wordt zo snel mogelijk verder geholpen dankzij de uitstekende service die Jewelzshop.com je aanbiedt.

vraag

Ervaring van Simone A, toegevoegd op 27 september 2014

Wanneer houden jullie weer een kortingsactie samen met groupon?

Ervaring van Eric d, toegevoegd op 12 augustus 2014

Hangertje gekocht bij JEwelz voor mijn meissie, ze vond het kei mooi

» Jewelzshop.com Review

Mijn ervaring plaatsen