Joepiedepoepie ervaringen en beoordelingen

Ben jij op zoek naar kinderbasics met een originele twist? Dan kun je bij joepiedepoepie je eigen naam of tekst op kinderkleding laten zetten. Wil jij eerst de ervaringen van andere lezen voordat je shopt bij joepiedepoepie? Dat kan bij onze website. Bekijk hier ook de meest recente beoordelingen van joepiedepoepie.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Joepiedepoepie.nl

Wie kent hem niet? De film van Ome Willem! Edwin Rutten was 15 jaar lang het gezicht van 'de film van Ome Willem'. Ome Willem zong leuke liedjes en uit zijn mond kwamen vaak kolderieke uitspraken. Joepiedepoeopie was een van de favoriete uitspraken van Ome Willem.

Joepiedepoepie wordt nu gebruikt als naam van een website met kinderkleding. Overigens niet zomaar kinderkleding. De collectie bestaat uit t-shirts, rompertjes, polo's, jurkjes, zwemshorts en sweaters. Het speciale aan het aanbod van deze site is dat alle kleding te bedrukken is met een leuke, persoonlijke tekst. En alles in de maten 50/56 t/m 146/152.

Via een heel simpel keuzemenu, wat gemaakt lijkt te zijn voor kinderen, kun je de maat en kleur selecteren en natuurlijk je eigen tekst verzinnen. Zelfs het lettertype kun jezelf bepalen. Deze site is een heel leuk initiatief!

Dus: maak uw kind blij en bestel bij www.joepiedepoepie.nl!

Ervaring van Megan, toegevoegd op 28 september 2014

Als ik goedkope shirtjes wil laten bedrukken ga ik direct naar deze webshop, snelle levering.

Ervaring van V van W, toegevoegd op 27 mei 2014

Voor de hele buurt wk shirtjes laten maken bij joepiedepoepie in een woord fantastisch

» Joepiedepoepie.nl Review

Mijn ervaring plaatsen