Julianatoren ervaringen en beoordelingen

Dit pretpark in Apeldoorn is speciaal gericht op kinderen. Je kinderen dus leuke ervaringen laten beleven? Bezoek dan eens Julianatoren in Apeldoorn. Er valt veel plezier te beleven! Eerst weten wat de rest van Nederland vind? Lees hier de beoordelingen over dit pretpark. De meest recente staan altijd bovenaan!


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Julianatoren

Het bij Apeldoorn gelegen pretpark Julianatoren is een echte familiepretpark, wat op de website al te zien en te lezen is. Voor jong en oud is er genoeg te beleven, met meer dan 60 attracties.

Via de website is het mogelijk om een abonnement te nemen op dit pretpark. Zo kun je kiezen voor een gezinsabonnement waarmee je een heel seizoen lang onbeperkt toegang krijgt tot het park.
De website is duidelijk onderverdeeld in verschillende categorieën waaronder de juiste informatie helder en duidelijk wordt verstrekt. Onder meer kan worden gelezen over de verschillende attracties in het park en is er informatie over schoolreisjes naar Julianapark.

In de webshop zijn verschillende producten van het pretpark te krijgen waaronder kleding en knuffels. Ook kun je je tickets online bestellen, deze hebben weer een aparte button op de homepage met 'tickets'.

Julianatoren.nl is een leuke en informatieve website over het pretpark, en heeft met de webshop erbij een leuke extra om thuis (na) te genieten van het dagje uit naar het pretpark.

» Julianatoren Review

Mijn ervaring plaatsen

Julianatoren ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews