Julianatoren ervaringen en beoordelingen

Dit pretpark in Apeldoorn is speciaal gericht op kinderen. Je kinderen dus leuke ervaringen laten beleven? Bezoek dan eens Julianatoren in Apeldoorn. Er valt veel plezier te beleven! Eerst weten wat de rest van Nederland vind? Lees hier de beoordelingen over dit pretpark. De meest recente staan altijd bovenaan!

Mijn ervaring plaatsen

Over Julianatoren

Het bij Apeldoorn gelegen pretpark Julianatoren is een echte familiepretpark, wat op de website al te zien en te lezen is. Voor jong en oud is er genoeg te beleven, met meer dan 60 attracties.

Via de website is het mogelijk om een abonnement te nemen op dit pretpark. Zo kun je kiezen voor een gezinsabonnement waarmee je een heel seizoen lang onbeperkt toegang krijgt tot het park.
De website is duidelijk onderverdeeld in verschillende categorieën waaronder de juiste informatie helder en duidelijk wordt verstrekt. Onder meer kan worden gelezen over de verschillende attracties in het park en is er informatie over schoolreisjes naar Julianapark.

In de webshop zijn verschillende producten van het pretpark te krijgen waaronder kleding en knuffels. Ook kun je je tickets online bestellen, deze hebben weer een aparte button op de homepage met 'tickets'.

Julianatoren.nl is een leuke en informatieve website over het pretpark, en heeft met de webshop erbij een leuke extra om thuis (na) te genieten van het dagje uit naar het pretpark.

leuke dag

Ervaring van M van Lienen, toegevoegd op 6 april 2015

Leuk en overzichtelijk park voor de kleintjes tot ongeveer 7 jaar. Maar ook ik als oudere heb er van genoten. Leuk personeel, gelachen en ook de ouders en of opa's en oma's kunnen bijna altijd mee in de attracties of er bij zijn. En als mijn kleinkind geniet doe ik dat zeker ook.

In de buurt

Ervaring van Jenny, toegevoegd op 18 juli 2014

Wij wonen in de buurt en hebben een gezinsabonnement afgesloten, zeker een aanrader dit park. Als je het te druk vindt moet je wat eerder komen, in de ochtend is het altijd rustiger.

Leuk maar druk

Ervaring van Merel, toegevoegd op 7 juli 2014

Fijn dat alle attracties dicht op elkaar staan maar het is nu wel ontzettend druk vaak. Bij Efteling wordt de drukte beter verspreid.

Leuke dag gehad

Ervaring van , toegevoegd op 26 oktober 2013

Fijne dag gehad met ons gezin, 2 volwassenen en 2 kindjes van 4 en 8

» Julianatoren Review

Mijn ervaring plaatsen