Junktrunk ervaringen en beoordelingen

Met de JunkTrunk kunnen kinderen spelen en opbergen tegelijk. Dit is een comfortabele tafel waar je ook spullen in kunt opbergen. Nooit meer slechte ervaringen met het stappen op lego blokjes en ander ronddwalend speelgoed! Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen? Hun beoordelingen zijn hier te bekijken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Junktrunk

Bij sommige websites spreekt de naam voor zich en laat geen twijfel over wat men wil aanbieden. Namen van andere sites roepen vraagtekens op. Dat geld zeker voor deze site.

Kinderen zijn leuk. En waar kinderen zijn is speelgoed. Vooral in de maand december zal de verzameling speelgoed weer groter worden. Allemaal heel aardig en als ouder wil je dat jouw kind niet ontnemen. Wie jong is moet lekker onbezorgd kunnen spelen. Alleen zit je als ouder weleens met de handen in het haar. Wat een troep. Waar ga ik alles opbergen en hoe houd ik het netjes in huis?

De site www.junktrunk.nl heeft de oplossing. Meerdere zelfs! Deze site verkoopt kindermeubelen. Maar dan wel hele praktische: de meubeltjes hebben een opbergfunctie. Zo kunnen u kinderen naar lieverlee spelen. Uitgespeeld? Klap de tafel open en het speelgoed kan daaronder opgeborgen worden. Slim en praktisch!

Misschien krijgt u uw kroost wel zo ver dat zij het speel goed ook nog zelf opbergen.
Ga dus voor een zorgeloos ouderschap naar www.junktrunk.nl.

Ervaring van VD, toegevoegd op 3 mei 2014

Hele leuke tafel gekocht bij Junktrunk waar het speelgoed van de kids in kan.

» Junktrunk Review

Mijn ervaring plaatsen