Just ervaringen en beoordelingen

Bekijk de ervaringen, beoordelingen en klachten die gaan over de verzekeringen van Just (voorheen CZdirect). Zelf ook ervaringen opgedaan, laat deze bij ons achter.

Mijn ervaring plaatsen

Over Just

Omdat je verplicht bent jezelf te verzekeren wil je uiteraard zo goed mogelijk verzekerd zijn. Het is dan ook belangrijk om in je achterhoofd te houden waar je je precies tegen wilt verzekeren. Just is een speciale jongerenverzekering waarbij alles is afgestemd op jouw wensen. Omdat CZ hier geen winst mee wilt maken, hoef je ook niet bang te zijn dat je meer zult betalen dan nodig is. Op de website van Just kun je peilen welke pakket het beste bij je past. Bij elke pakket kun je in een oogopslag zien op welke vergoedingen je recht hebt en hoe hoog je eigen risico is. Persoonlijk vind ik dit een zeer grote pluspunt naast het feit dat er voordelige pakketten zijn. Dit was voor mij dan ook reden genoeg over te stappen naar Just. Het overstappen verloopt overigens heel vlot. Door je aan te melden via de website van Just, wordt jouw overstap geregeld. Daarnaast vind ik het ideaal dat ik online al mijn zaken kan regelen. Zo kan ik mijn verzekeringszaken bijhouden, medicijnen bestellen of een huisarts zoeken.

Geen klachten

Ervaring van Meneer A., toegevoegd op 3 december 2014

zit al 3 jaar bij czdirect, speciaal voor jongeren zeggen ze maar als je zoals ik 44 bent of ouder kan je ook klant worden. Laat je dus niet misleiden door dat ze zeggen dat het de zorgverzekering voor jongeren is.

» Just Review

Mijn ervaring plaatsen