Juwelierswinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Ben je opzoek naar een nieuw sieraad of een horloge? Check dan absoluut eens de juwelierswinkel.nl. Het is de ideale winkel om eens een prachtig sieraad te kopen. Twijfel je toch nog even of dit wel iets voor jouw is? Of dat de website wel betrouwbaar is? Lees dan eens onze ervaringen en beoordelingen over de juwelierswinkel.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Juwelierswinkel.nl

Juwelierswinkel biedt een veelvoud aan juwelen en sieraden aan. Vele bekende merken zijn in de webshop te vinden. Ook is er in elke prijsklasse iets te vinden in de winkel. Het is dan wel een juwelier, toch worden er ook mooie producten aangeboden die helemaal niet duur zijn.

Overzicht
Je navigeert als klant makkelijk door de website. Veel dingen worden duidelijk en beknopt weergeven. Als klant heb je zo snel een idee van de service en het aangeboden product.

Sala
Naast producten met een reguliere prijs zijn er in de winkel ook de nodige producten te vinden met een mooie korting. Zo vindt je onder meer een prachtig horloge voor een flink lagere prijs dan normaal.

Contact
Mocht je er zelf nog niet helemaal uitkomen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt als consument onder meer het nodige vragen over bepaalde producten of onderhoud van sieraden. Overigens is Juwelierswinkel ook op de sociale media te vinden.

Ervaring van Sassebras, toegevoegd op 24 november 2014

Het diesel horloge was mooi verpakt in een doosje. Hij was 40 euro goedkoper dan bij de juwelier bij ons op het winkelcentrum.

Ervaring van V, toegevoegd op 4 augustus 2014

had een vraag, werd een half uur later teruggebeld, gelijk telefonisch een nieuw horloge besteld. super makkelijk allemaal.

» Juwelierswinkel Review

Mijn ervaring plaatsen