JYSK Ervaringen en Reviews

Bekijk ervaringen en reviews over JYSK en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over JYSK

Kan jij veilig online bestellen bij JYSK? Lees de reviews en bepaal jouw beoordeling.

Supergoede service en klantvriendelijkheid in filiaal Almere Buiten

Ervaring van Li, toegevoegd op 23 juli 2020

ik plaatst zelden tot nooit een review tenzij het buitengewoon goed is. Ik kwam voor eetstoelen en reed die dag wel 3x op en neer met een showroom model. En tegelijk 4 nieuwe stoelen in 2 grote dozen. Alle keren dat ik een medewerker/filiaalchef sprak werd ik heel vriendelijk en netjes geholpen. Ook door degene die alles in en uit de auto laadde. Toen later bleek dat ik 4 schroefjes miste, werd ik ook telefonisch netjes en behulpzaam te woord gestaan en toen ik later met voorbeelden kwam, werd ik weer netjes en vriendelijk geholpen en werd gezocht naar nieuwe schroefjes en kreeg ik die mee. Denk dat ik zo'n 5 verschillende medewerkers daar gesproken heb en die mij geholpen hadden. Allemaal even vriendelijk. Dit wilde even kwijt. Een topteam daar!

Perfect

Ervaring van Marianne Loohuis , toegevoegd op 8 juni 2020

Begin dit jaar een tuinset gekocht, netjes geleverd en zeer tevreden. Van de week een nieuw bed met matrassen geleverd gekregen. Ook heel blij mee, en twee weken eerder dan verwacht.

Superservice !!

Ervaring van de Vries, toegevoegd op 16 oktober 2019

Donzen dekbedden gekocht die na enige tijd zijn gewassen door bedrijf. 220 lang bleek 1.95 kort te zijn geworden dus na kop in het zand door wasserij ( ligt aan Jysk..? ) terug naar de winkel in Son. Nieuwe ontvangen en een zeer vriendelijke bejegening. Ongelofelijk deze service.Ook meteen nieuwe kussens gekocht. Kwestie van gunnen.....Geweldige dikke complimenten voor Jysk. Zo kan het dus ook. Wasserij is klant kwijt overigens.

Service

Ervaring van Rene Wolvers, toegevoegd op 1 juni 2019

3 jaar geleden partytent gekocht en tot volle tevredenheid de afgelopen 2 seizoenen gebruikt .Vandaag bij het opzetten brak een onderdeel van de dakcontructie afgebroken. Naar de jysk Leeuwarden voor advies . Een zeer vriendelijke verkoper stond mij te woord. googelde in zijn computer en wat bleek ,de leverancier leverde dit onderdeel na. Gelijk besteld bij mijn vraag wat kost het glimlachte de verkoper en zij niets .Klasse binnen de 5 dagen wordt het thuis bezorgt.viendelijke groet Rene Wolvers

Geweldige ervaring

Ervaring van Frans Verbeek, toegevoegd op 23 januari 2019

Dinsdag 22 januari 2019 bij filiaal Kanaaldijk Noord Ehv stoel en salontafel gekocht. Service van de beide dames (Michelle en Nicole) was meer dan perfect. Zonder problemen werden stoelen naar beneden gehaald omdat ik niet de trap op kon. De vriendelijkheid en klantvriendelijkheid straalde ervan af. Nogmaals hartelijk dank. Toppers zijn het in dit filiaal met hart voor de zaak. Ga vooral zo door dames.

Service kan zo eenvoudig beter....

Ervaring van Lenny te Sligte, toegevoegd op 30 november 2018

Vandaag bestelde bureaustoel opgehaald. Best lang wachten voor de medewerker kwam, en thuisgekomen bleken we niet de goede stoel ontvangen te hebben. Gebeld om te ruilen, en meteen gevraagd of ze nog iets ter vergoeding van het ongemak hadden. Daar moest een "baas" voor worden gehaald, maar na 5 minuten wachten, was er nog niemand... Dan maar meteen terug gereden, weer lang wachten (3x gebeld bij het magazijn) tot er iemand kwam. Stoel werd aangenomen ("fijn dat hij terug komt, want hij is duurder..."), geen enkele compensatie mogelijk. Weer zeker 10 minuten buiten wachten voor eindelijk de goede stoel is gehaald. Jammer, het kan zoveel beter. Geef bijv. een waardebon voor 20% korting bij je volgende aankoop.

Jysk filiaal utrecht ,perfekt

Ervaring van Thilly, toegevoegd op 9 oktober 2018

Kast gekocht en alsnog voor de aanbiedingsprijs gekregen Zeer goed geholpen ook met het inladen van het pakket Perfekt

Jysk

Ervaring van K, toegevoegd op 28 februari 2018

Apeldoorn jysk Ben ik geholpen door een mnr super klant vriendelijk meiden die daar staan ook ma mnr kan echt met klanten omgaan zal Zeker weer terug gaan en na mensen aanraden????????

Tevreden

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 9 december 2017

» JYSK beoordeling

Mijn ervaring plaatsen