Kabelsenmeer.nl ervaringen en beoordelingen

Switchers, splitters, extenders… noem maar op wat voor kabeltje jij nodig hebt en je kunt het vinden bij Kabelsenmeer.nl. Geen slechte ervaringen meer met het kwijt raken van kabeltjes: je vervangt ze makkelijk en goedkoop met kabelsenmeer.nl. De beoordelingen weten? Dit kun je hier doen. Zo weet je precies waar je winkelt en of deze shop goed is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kabelsenmeer

Kabels en Meer is een onderdeel van de Braca webshops en werd in 2005 opgericht als leverancier van audiovisuele kabels. Zij leveren met hun webshop aan zowel particulieren als bedrijven en zijn in het bezit van een Thuiswinkel Certificaat sinds 2010 wat wil zeggen dat zij in regel zijn met de diverse wet- en regelgevingen.
Op de site kan je terecht voor alle soorten en merken van audiovisuele kabels (beeld, geluid en computer), switches, splitters, omvormers, adaptors,... maar ook de accessoires hiervoor. Alle producten die aangeboden worden zijn op voorraad maar als je een specifieke kabel zoekt die niet aangeboden wordt op de site gaan zij ook hiernaar op zoek voor jou of bieden je een alternatief aan. Bestellen doe je online en betalen kan in een beveiligde betaalomgeving op de site, daarna wordt alles naar je gekozen adres opgestuurd. Je hebt als klant bij Kabels en Meer recht op een 14-dagen bedenktijd en kunt retourneren zonder opgave van reden. Via een telefoonnummer en e-mailadres kan je ook bijkomende vragen stellen of meer informatie opvragen.

Ervaring van Tieme, toegevoegd op 17 november 2014

De lokale ijzerhandel had niet wat ik zocht , deze webshop wel en had nog keus ook uit verschillende lengtes.

super geholpen door kabelsenmeer

Ervaring van R, toegevoegd op 24 juni 2014

Klantenservice medewerker hielp me stap voor stap de juiste kabels uit te zoeken voor mijn nieuwbouwwoning. Echt onwijs goed geholpen.

» Kabelsenmeer Review

Mijn ervaring plaatsen