Kabeltje.com ervaringen en beoordelingen

Een aantal keer uitgeroepen tot beste webwinkel in de consumentenelektronica: bij Kabeltje.com kun jij terecht voor alle kabels die jij nodig hebt. Dit betekent dus dat weinig mensen slechte ervaringen hebben met deze webwinkel… Wil je toch zeker weten of je bij een goede webwinkel je kabels koopt? De meest recente beoordelingen vind je hier.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Kabeltje.com

Kijkend naar de homepage zou je niet zeggen dat kabeltje.com een webshop is. In tegenstelling tot de meeste andere webwinkels vindt je hier niet meteen een grote aanbieding of een greep uit het aanbod, maar een stuk tekst over de website. Pas verder scrollend naar beneden vindt je de aanbiedingen.
Even verder kijkend blijkt deze website wel degelijk een webwinkel te zijn, en ook een behoorlijk grote.
Hier kun je terecht voor alle soorten kabeltjes die je nodig hebt, van computer naar telefoon tot gaming en vaste telefonie.

Het bedrijf bestaat sinds 2007 en is opgericht door een stel jongens toen ze nog op de havo zaten. Dat is uit de hand gelopen tot dit groeiende bedrijf waar fulltime werk in zit.
Veel producten kunnen de volgende dag worden bezorgd, maar toch is er ook een groot aantal niet meteen op voorraad. Dat is jammer, want je verwacht in een webshop dat alles aanwezig is.

Naast kabels zijn er ook aanverwante artikelen verkrijgbaar, waardoor je eigenlijk voor alles wat met kabels te maken heeft terecht kunt op kabeltje.com.

» Kabeltje.com Review

Mijn ervaring plaatsen