Kamerstunt.nl ervaringen en beoordelingen

Kamers, studio’s en appartementen huren? Je kunt een zoekopdracht invoeren bij Kamerstunt.nl. Op deze website kun je ook zelf adverteren om een woning te verhuren. Ervaringen lezen die andere mensen gehad hebben voordat je hier iets huurt of verhuurt? Lees ze samen met beoordelingen van verschillende mensen op onze site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Kamerstunt

Kamerstunt.nl is een website waarop een aanbod van kamers en appartementen staat en waar je ook zelf een kamer of appartement te huur kunt plaatsen. Het registreren en zoeken naar huurwoningen is gratis, wanneer je wilt reageren op advertenties kost dat een maandbijdrage. Wanneer je de maandbijdrage betaald kan je de gehele maand onbeperkt reageren op advertenties.

Kamerstunt.nl is makkelijk te gebruiken bij het zoeken naar woonruimte, zo kan je eerst aangeven of je op zoek bent naar een kamer of appartement. Daarna kan je je door middel van een korte vragenformulier de resultaten filteren waardoor alleen de aanbiedingen worden weergegeven die voor jou interessant zijn. Zo kan je bijvoorbeeld filteren op prijs, plaats en grootte van de woonruimte. Op kamerstunt.nl worden iedere dag nieuwe kamers en appartementen te huur aangeboden door zowel particulieren als instellingen.

Op kamerstunt.nl kan ook de WoningMail worden ingesteld, wanneer je je hiervoor aanmeldt krijg je elke week een mail met daarin alle nieuwe kamers/appartementen die aan jouw criteria voldoen.

» Kamerstunt Review

Mijn ervaring plaatsen

Kamerstunt.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews