Kamertje.nl ervaringen en beoordelingen

Onbekend is onbemind, dus kom voor de dag met jouw ervaringen over kamertje.nl. Geef je bevindingen duidelijk door, schrijf je review waarmee je zeer waarschijnlijk derden over de streep trekt. Heb jij je tevoren laten informeren over kamertje.nl? Je weet hoe fijn het is om vooraf te weten wat je te wachten staat.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kamertje.nl

Ben je een student en zoek je een kamer? Dan ben je bij kamertje.nl aan het juiste adres. Op deze website worden huurders en verhuurders samen gebracht. Na het (gratis) aanmelden kan je via de zoekfunctie gemakkelijk een kamer zoeken. Je kiest de stad waar je wilt wonen en vervolgens reageer je op een kamer naar keuze. De verhuurder neemt vervolgens contact met je op en zorgt voor de verdere afwikkeling.

Heb je juist een kamer over die je zou willen verhuren? Ook dan kan je op deze website terecht. Je kan hier gratis de kamer te huur zetten. Je kamer is zo verhuurd, want er staan meer dan 550.000 studenten ingeschreven. De studenten nemen vanzelf contact met je op en daarna kan je je keuze maken. Op kamertje.nl staan tips hoe je de geschikte huurder kunt selecteren en wat er in een contract moet staan.

Op de website staat informatie over het huren of verhuren van een kamer, bijvoorbeeld over de rechten en plichten van de huurder en verhuurder. Het is een aanrader om dit eens door te lezen.

Ervaring van Julie, toegevoegd op 12 december 2014

Veel aanbod in Amsterdam jammer dat de meeste kamers boven mijn budget liggen.

Ervaring van Carlo, toegevoegd op 24 maart 2014

Biedt regelmatig kamers aan op deze site, veel reacties van studenten en over het algemeen nette huurders. Aanrader

» Kamertje.nl Review

Mijn ervaring plaatsen