Kampeerperferct ervaringen en beoordelingen

Tik een vreemdeling aan op straat en hij of zij kan je zo een aantal verschillende slechte ervaringen noemen die hij of zij met kamperen heeft. Bij Kampeer Perfect kun je kampeerbenodigdheden van servies tot tenten vinden van goede kwaliteit. Nooit meer gekluns met een slechte tent. Meer weten? Zoek de beoordelingen op onze site van Kampeer Perfect.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kampeerperfect

kampeerperfect.nl is een online aanbieder van kampeerbenodigdheden en campingartikelen.

Bij Kampeer Perfect kan je alles vinden wat je nodig hebt om van kampeeravontuur te laten slagen. Denk maar aan het handige Mepal servies, Westfield- Dukdalf- en Crespo stoelen, Fiamma & Omnistor luifels, Cadac skottel braai's, Truma onderdelen en nog veel meer handige benodigdheden.

Bij iedere bestelling bedragen de verzendkosten 5,95 euro. Zodra de betaling is afgerond en binnen enkele werkdagen mag je het pakketje bij jouw thuis verwachten.

Je kan in vertrouwen shoppen bij Kampeer Perfect. Zij in in het bezit van het Thuiswinkel Keurmerk. Hierdoor ben jij als klant zeker van een veilige maar ook goede afhandeling van jouw bestelling, omdat Kampeer Perfect voldoet aan de strenge opgelegde eisen en voorwaarden.

Ben je op zoek naar een specifiek artikel? Wil je graag hulp bij je bestelling? Neem dan contact op met de klantendienst van Kampeer Perfect. Zij helpen je meteen verder. Je kan hun contacteren door het online contactformulier in te vullen of door hun telefonisch te benaderen.

Er is geen twijfel mogelijk ben je op zoek naar kampeerbenodigdheden breng dan een bezoekje aan Kampeer Perfect.

Ervaring van So, toegevoegd op 17 september 2014

Fijne winkel , alles wat je nodig hebt om te kamperen, aardige mensen ook.

Ervaring van Marco, toegevoegd op 8 augustus 2013

Had een nieuwe luifel nodig. Contact opgenomen met Kampeerperfect, er werd me duidelijk uitgelegd wat het verschil was tussen de verschillende modellen en prijzen.

» Kampeerperfect Review

Mijn ervaring plaatsen