Kampeertopper.nl ervaringen en beoordelingen

De goedkoopste Nederlandse kampeerwebwinkel is toch wel met vlag en wimpel Kampeertopper.nl. Weten of andere mensen deze mening ook delen? Lees hun ervaringen met kampeertopper.nl in reviews die ze hier geschreven hebben. Je kunt ook de beoordelingen die ze hebben achter gelaten voor kampeertopper.nl op onze site vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kampeertopper

De website van kampeertopper.nl is de juiste site als u kampeerartikelen nodig heeft. Het maakt niet uit wat u nodig heeft. Of u een BBQ, kachel, tv of een grondzeil nodig heeft u zal het hier kunnen vinden. Ook het kopen van een complete voortent is bij kampeertopper.nl mogelijk. U kunt uw producten kopen in de winkel in Best of via internet.

Juiste informatie
Voor het uitzoeken van bijvoorbeeld een voortent kan het zijn dat u informatie nodig heeft. De werknemers zullen u correct en met veel vakkennis de juiste informatie verstrekken. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers bent u voor het kopen van kampeerartikelen op het juiste adres.

Ruilen
Wanneer u via de website besteld, heeft u een zichttermijn van 14 dagen. De termijn gaat pas in op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. Wanneer u een artikel wenst te retourneren dan moet u zich houden aan de regels die men daar voor heeft opgesteld.

Bezorgen
De bestellingen worden door PostNL verzorgd. De bestellingen worden van dinsdag t/m vrijdag opgehaald en normaal gesproken de andere dag afgeleverd.

online besteld

Ervaring van Wouter, toegevoegd op 24 oktober 2013

Eerst in de winkel in Best gaan kijken voor een nieuwe tent, daarna online besteld. Fijn dat hij zo snel geleverd kon worden.

Nieuwe voortent

Ervaring van Roeland van zanten, toegevoegd op 13 september 2013

Een nieuwe voortent besteld bij Kampeertopper, goede prijs kwaliteitsverhouding. Levering was binnen 3 dagen, ruim voor mijn vakantie.

» Kampeertopper Review

Mijn ervaring plaatsen