Kapstok-voor-thuis.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Kapstok-voor-thuis.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kapstok-voor-thuis.nl

Op de website van Kapstok-voor-thuis.nl vindt u vele soorten kapstokken en paraplubakken. Voor wat betreft de kapstokken is de keuze zeer groot. Daarin kan een onderscheid worden aangebracht namelijk wandkapstokken, wandhaken en staande kapstokken.

Bezorging
De verzenkosten zijn afhankelijk van het aantal producten je bestelt. Ze zijn altijd inzichtelijk door de producten in de winkelwagen te plaatsen. Voor bestellingen boven de €50,- worden geen verzendkosten gerekend. Tot €50,- wordt er €3,95 aan verzendkosten gerekend.

Levertijd
Wanneer je een bestelling plaatst voor 22.00 uur dan zal dat de eerst volgende werkdag worden afgeleverd. Dit dan wel bij een directe betaling. Bij een indirecte betaling moet je rekening houden met 1 tot 2 werkdagen. Dat is afhankelijk van de overboekingstijd.

Retourneren
Het kan natuurlijk zo zijn dat een product niet dat is wat u van verwacht heeft. In een dergelijk geval is het goed dat u het kan terug sturen en dat is mogelijk. Alle goederen kunnen binnen 90 dagen worden geretourneerd. Dat kan volledig gratis. Het is wel belangrijk dat u de voorwaarden doorneemt om een product terug te sturen. U moet zich wel houden aan die regels.

Ervaring van Bertina, toegevoegd op 26 mei 2015

Veel keus, makkelijk bestellen, levering was na 3 dagen.

» Kapstok-voor-thuis.nl review

Mijn ervaring plaatsen