Keepable.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Keepable.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Keepable.nl

Keepable.nl is er voor alles wat met keepen te maken heeft. Zo kun je er terecht voor keepershandschoenen en keeperskleding.
Bij het bezoeken van de website staat er bovenaan de startpagina een grote banner met een reclamefilmpje van Keepable. Deze vult een groot deel van je scherm en brengt je in verwarring of je wel op de juiste site bent. Pas als het logo van Keepable in beeld komt weet je dat je goed zit. Boven deze banner staan de categorieën van de website. Onder de banner staat wat informatie over Keepable, met steeds korte stukjes tekst en veel witte ruimte.
De categorie 'producten' geeft een duidelijk overzicht van de verschillende soorten producten die verkrijgbaar zijn in deze webwinkel, en bij 'personaliseren' kan hier zelfs een persoonlijke touch aan toegevoegd worden.
Conclusie: hoewel de startpagina door de grote banner en veel witte ruimte onduidelijk en onoverzichtelijk is, zijn de producten en mogelijkheden wel duidelijk en is bestellen uiteindelijk nog steeds een prettige ervaring.

Aanrader

Ervaring van Henk, toegevoegd op 27 augustus 2016

Deskundig advies gekregen over mijn maat keepershandschoenen en de bijpassende keeperskleding. Snel geleverd ook, dus voor mij een absolute aanrader. Hier ga ik zeker weer bestellen.

Ervaring van Dorrestein, toegevoegd op 4 juli 2015

Keifijne webshop, al 2 keer besteld voor mijn zoontje die is keeper.

Ervaring van , toegevoegd op 11 juni 2015

Ik zou graag dezelfde handschoenen willen als Jasper Cillessen, weten jullie welk merk dit is en verkopen jullie deze?>

» Keepable.nl review

Mijn ervaring plaatsen