Kekkekids.nl ervaringen en beoordelingen

Alle ervaringen en reviews over Kekkekids laten zien of deze webshop betrouwbaar en veilig is. Lees de beoordelingen van mensen die iets besteld hebben bij Kekkekids. Lees verder informatie over het retour sturen van bestellingen en de laatste kortingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kekkekids

Bij de modern uitziende webwinkel Kekkekids.nl heb je de keuze uit vele bekende kinderkledingmerken; Cars, Vingino, Lief! en nog vele andere. Ieder merk heeft zijn eigen rubriek wat het zoeken vergemakkelijkt. Ook jongens- en meisjeskleding staan apart vermeld. Behalve voor bovenkleding en jassen kun je er ook terecht voor ondergoed, verschillende accessoires en schoenen. Afgeprijsde artikelen staan onder het kopje 'uitverkoop'.

Er is in de 'algemene voorwaarden' duidelijk te zien wat het beleid is ten aanzien van betaling, verzending en retourneren. De keuze is groot en zo ook het gebruikersgemak. De website is zeer overzichtelijk en eenvoudig te bedienen. Bij ieder artikel staat de afbeelding van de beschikbare maten en een winkelmandje. Met twee klikken zit het artikel in je mandje. Hierna kun je de bestelling controleren, eventueel een kortingscode invoeren en betalen. Ook voor de betaling zijn verschillende opties mogelijk. Tot slot wordt op de website gevraagd of je de nieuwsbrief wil ontvangen waarmee je op de hoogte zal worden gehouden van de nieuwe collecties en acties.

super service

Ervaring van Bakker, toegevoegd op 29 november 2014

Erge leuke kleding en super service. Er moest bij mijn order een maat gewijzigd worden en ook mij vragen werden netjes beantwoord.

Veel merkkleding

Ervaring van Saskia B, toegevoegd op 25 augustus 2014

Een hoop bekende merken die ik vaker koop voor mijn kids. Soms zijn de maten die ik zoek niet verkrijgbaar, graag meer maten toevoegen.

Mooi

Ervaring van Laura c, toegevoegd op 1 augustus 2014

koop veel kleding in de uitverkoop bij Kekkekids

» Kekkekids.nl Review

Mijn ervaring plaatsen