Kerst-feestwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Kerst-feestwinkel.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Kerst-feestwinkel.nl

Indien u een kerst versiering wilt aanschaffen dan bent u op de website Kerst-feestwinkel.nl aan het juiste adres. U kunt er terecht voor verlichting, kostuums, kerstbomen en nog veel meer. Het is zeer mooie website die u zal uitnodigen om hem grondig te bekijken.

Bezorgen
Indien u een product heeft besteld, dan zal de bestelling door DHL in een neutrale verpakking worden afgeleverd. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Voor bedragen minder dan €199,-- wordt voor de verzending €3,95 gerekend. Voor een verzending onder rembours zijn de kosten €6,95.

Retourneren
Wanneer u het artikel heeft ontvangen dan kunt u het binnen 14 dagen terug sturen. De artikelen kunnen alleen worden terug gestuurd als ze nog in de originele verpakking zitten. De artikelen mogen niet gebruikt of gedragen zijn. Voordat u een artikel terug stuurt, is het belangrijk dat u eerst de voorwaarden goed doorneemt om narigheden achteraf te voorkomen.

Levertijd
De levertijd van een besteld product bedraagt binnen Nederland over het algemeen 24 uur. De overige orders worden binnen2 tot 5 werkdagen afgeleverd na ontvangst van de betaling.

» Kerst-feestwinkel.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Kerst-feestwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews