Kerstpakkettenidee.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Kerstpakkettenidee en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Kerstpakkettenidee

Op de website kerstpakkettenidee.nl vind je informatie over een van de grootste online kerstpakketten verkopers van Nederland. Kerstpakkettenidee verkoopt originele relatie-geschenken die bedrijven weg kunnen geven aan hun personeel en relaties. Je kunt hierbij denken aan wijncadeaus, welness-pakketten of de bekende kerstpakketten vol met lekkere hapjes voor de feestdagen.

Heb je als bedrijf zelf geen inspiratie om een kerstpakket samen te stellen? Dan ben je bij kerstpakkettenidee aan het goede adres. Ze hebben namelijk veel verschillende thema-pakketten samengesteld in diverse prijsklasses. Zo is er altijd wel een pakket dat bij je bedrijf past én waar het personeel ook nog eens blij mee is!

Hiernaast is het ook mogelijk om maatwerk te bestellen. Een team van stylisten zal zich dan over jouw wensen buigen en een mooi pakket samenstellen dat heel specifiek bij jouw eigen wensen past.

Als laatste kun je er ook nog voor kiezen om je werknemers zelf de keuze te geven wat ze in hun kerstpakket willen. Ze krijgen dan een tegoedbon met punten en kunnen op basis hiervan zelf een pakket samenstellen.

» Kerstpakkettenidee Review

Mijn ervaring plaatsen

Kerstpakkettenidee.nl ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews