Keukenaccessoiresshop.nl ervaringen en beoordelingen

De naam zegt het al: bij deze webwinkel kun je terecht voor al je keukenaccessoires. Je kunt er kranen en andere benodigdheden aanschaffen. Handig! Eerst reviews met ervaringen en beoordelingen lezen voordat je keukenaccessoires en andere benodigdheden gaat kopen bij keukenaccessoiresshop.nl? Je vind ze op onze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over Keukenaccessoiresshop.nl

Op www.keukenaccessoiresshop.nl kun je terecht, als je op zoek bent naar een onderdeel voor je keuken. In het grote aanbod kun je werkelijk alles vinden wat maar met keukens te maken heeft. Het grote assortiment bestaat uit kranen, apparatuur, barkrukken, afvalemmers, verlichting, stopcontacten, spoelbakken, eet- en keukengerei en allerlei kleine accessoires (zoals broodtrommels, tafelpoten, kruiden om mee te koken en beveiligingsonderdelen voor je kookplaat). Ook biedt de webshop de Quooker kraan aan, waarmee je in een mum van tijd kokend water hebt, en heeft het allerlei montage-onderdelen. www.keukenaccessoiresshop.nl heeft een groot aanbod van merken en wordt door de klanten gewaardeerd met een 8,7. De bezorging is gratis en als het product dat je wilt bestellen op voorraad ligt, heb je het de andere dag al in huis. Kortom, bij de keukenaccessoiresshop dat meer dan 25 jaar ervaring heeft ben je aan het juiste adres als je iets wilt aanschaffen voor je keuken.

Stopcontacten gekocht

Ervaring van Dirk Jan van Vliet , toegevoegd op 9 november 2019

Heb hier twee stopcontacten gekocht met wieland stekkers , in de eerste instantie werkte het niet zoals gedacht. Door uitstekend en heel vriendelijk contact met het bedrijf is het toch gelukt om dit goed wekend te krijgen. Een super net en vriendelijk bedrijf die zeker niet wegloopt voor een probleem en dit dan ook naar tevredenheid oplost.

Ervaring van Matthias, toegevoegd op 4 november 2014

Design stopcontacten gekocht die we bijna nergens anders konden vinden.

Ervaring van Mariska, toegevoegd op 28 september 2014

Pannenset gekocht voor mijn moeders 50ste verjaardag, ze is er zeer blij mee.

» Keukenaccessoiresshop.nl Review

Mijn ervaring plaatsen