Keukenkranen.be ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Keukenkranen.be en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Keukenkranen.be

Op Keukenkranen.be vind je alles wat te maken heeft met Kranen en spoelbakken. Hoewel de naam zegt dat ze keukenkranen verkopen, behoren badkamerkranen en badkamer accessoires ook tot het assortiment.

Keukenkranen zijn er in veel verschillende varianten, van nostalgische kranen tot hippe en moderne kranen. Ook zijn er kokend water kranen. Ook het aanbod voor de badkamer is enorm. Zo maken verschillende wastafelkranen, badkamerkranen, douchekranen en doucheslangen onderdeel uit van het assortiment. Naast alle soorten kranen voor keuken- en badkamer kun je hier ook terecht voor afvalemmers, spoelbakken, verlichting en boilers. Tot slot kun je ook voordelig shoppen op het outlet gedeelte van de website.

Wanneer je bestelt op keukenkranen.be dan kun je ervoor kiezen om het bedrag vooraf over te maken, of je kunt gebruik maken van Paypal, Mistercash of een Creditcard. De levertijden zijn per product aangegeven. De bezorgkosten zijn verschillend, dit ligt aan de prijs en het transport. Voor de exacte bezorgkosten kun je de website raadplegen.

Ervaring van Henry, toegevoegd op 10 mei 2016

Levertijd kan iets sneller (5dagen) maar prijs product is super.

Ervaring van van Vliet, toegevoegd op 10 januari 2016

Hele goede prijs voor onze nieuwe kranen, veel goedkoper dan bij bouwmarkt in NL

» Keukenkranen.be review

Mijn ervaring plaatsen