Keukenmarkt Nederland ervaringen en beoordelingen

Weten wat je kan verwachten bij Keukenmarkt Nederland doe je door alle ervaringen en beoordelingen door te lezen. Alle recensies zijn geschreven door klanten van Keukenmarkt Nederland. Zelf een ervaring of review toevoegen is uiteraard ook mogelijk.

Mijn ervaring plaatsen

Over Keukenmarkt Nederland

Keukenmarkt-nederland.nl is een specialist in keukenaccessoires. Naast de webwinkel beschikt dit bedrijf ook over een tweetal showrooms in Waddinxveen en Maastricht.
Het aanbod van keukenmarkt-nederland.nl is op de website overzichtelijk aangegeven en omvat onder andere: apparatuur, kokend waterkranen, spoelbakken, keukenkranen en verlichting. Het aanbod per productgroep is diep en bied je veel keuze. Je kunt hier terecht voor de grote merken, maar ook als je portemonnee minder goed gevuld is zijn er voldoende keuzemogelijkheden.
Omdat het productaanbod groot is, biedt de website een handig filter waarmee je de keuze aanzienlijk kunt beperken. Je geeft gewoon het merk, model, uitvoering en de prijsrange aan en de site geeft je een goed overzicht welke producten voldoen aan jouw criteria. Makkelijker kan het niet.
Onder de button "Veelgestelde vragen" tref je het antwoord aan op vragen omtrent bestellen, betalen, retourneren en nog veel meer. Keukenmarkt-nederland.nl is in het bezit van het certificaat Thuiswinkel Waarborg en het Webshop Keurmerk, wat jou als consument de nodige garanties geeft.

Vakkundige klantenservice

Ervaring van Joep, toegevoegd op 14 augustus 2014

ik had een lekkage, heb een foto opgestuurd en er werd direct verteld welke onderdelen ik nodig had.

Prima

Ervaring van Jasper, toegevoegd op 28 oktober 2013

Ik had een verkeerde schakelaar besteld, na een telefoontje van 5 min kreeg ik gratis een nieuwe toegezonden die wel pastte. Een pluim voor keukenmarkt nederland.

Enorm goedkoop

Ervaring van Edsilia, toegevoegd op 21 augustus 2013

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en her en der rondgekeken. De prijzen van keukenmarkt zijn enorm laag in vergelijking tot reguliere bouw winkels.

» Keukenmarkt Nederland Review

Mijn ervaring plaatsen