Kiabi.nl ervaringen en beoordelingen

Kiabi bied mode voor kleine prijzen aan. Dameskleding, herenkleding, jongenskleding en meisjeskleding is allemaal hier te vinden. Shoppen bij Kiabi? Je kunt eerst de reviews en beoordelingen bekijken voordat je een aankoop doet. Door andermans ervaringen in je op te nemen kun jij de knoop doorhakken: kopen bij Kiabi of niet?

Mijn ervaring plaatsen

Over Kiabi.nl

De website van Kiabi ziet er erg vriendelijk en licht uit. Ook krijg je op de beginpagina een flink aantal foto's te zien als bezoeker. Je wil hierdoor eigenlijk meteen eens gaan kijken wat Kiabi allemaal te bieden heeft in de webshop.

Kleur
Eenmaal bij de producten aangekomen is alles weer erg overzichtelijk weergeven. Onder meer de producten die in de aanbiedingen staat komen bovenaan te staan. Je ziet dan meteen hoeveel een product is afgeprijsd. Tevens is snel te zien in welke kleuren een product allemaal te verkrijgen is. Bij veel producten is dit soms een flinke selectie.

Bekeken ook
Bij de producten wordt netjes een stukje informatie gegeven. Verder is er veel aandacht voor producten die aanbevolen worden. Producten die door andere bekeken worden aan het hand van het item dat je aan het bekijken bent en wat mensen voor jou uiteindelijk gekocht hebben. Dit geeft gelijk een goed beeld over een eventuele combinatie of complete outfit.

Super

Ervaring van Evenboer , toegevoegd op 20 juli 2017

Hele goede service snelle reactie via de mail en de levering ook snel dus ik ga zeker meer bestellen

Aanrader

Ervaring van Sandra, toegevoegd op 27 mei 2017

Na het lezen van wat ervaringen was ik terughoudend om hier te bestellen. Toch gedaan, omdat dit de enige site was waar ze nog sandalen in de juiste maat voor mijn zoontje hadden. Gelukkig maar! Ik had ze snel in huis en ze waren super. Nog net voor het mooie weer binnen. Een aanrader dus

Prima service!!

Ervaring van Evelien Nijhof, toegevoegd op 26 juli 2016

Ook ik was wat huiverig na geplaatste bestelling,maar TOP!De 22e juli besteld (weekend ertussen) Dinsdag 26 juli in huis! Durf nu wel klant te blijven!;-)

kiabi

Ervaring van w stippent, toegevoegd op 17 juli 2016

een aantal shirts besteld en netjes op tijd gearriveerd top dat de grote maten hier wel op voorraad zijn .goede prijs kwaliteitverhouding

Grote maten, kleine prijzen

Ervaring van Frans, toegevoegd op 14 mei 2016

Bij Kiabi vindt je leuke herenmode in grote maten, iets wat je niet veel in andere winkels tegenkomt, en dat ook nog heel vriendelijk geprijsd. Prima!

Onvoorstelbaar

Ervaring van T. Graff, toegevoegd op 12 april 2016

Enigszins huiverig door negatieve recensies die ik las; toch besteld. Donderdag besteld en dinsdag in huis! Ofwel, de dag er op al ingepakt en verzonden. De kwaliteit is super; gewoon katoen, en waar staat dat je wol besteld, is het daadwerkelijk wol. De maatvoering, daar las ik ook veel over. ik heb bewust alles een maat groter besteld, maar dit had niet gehoeven.(Mits je een gewoon/slanke dochter hebt). Dus, kwaliteit goed, levertijd perfect en de prijs? Nou, die hebben we allemaal gezien. Top dus.

Kiabi

Ervaring van Tuttebolli, toegevoegd op 9 oktober 2015

Leuke website met leuke en niet al te dure en toch wel goede kwaliteit kleding. Kinderkleertjes zijn erg leuk. Ook snelle levering. Beetje te vergelijken met H&M kleding met een Primakt prijskaartje

Ervaring van Els, toegevoegd op 22 februari 2015

bestel hier vaker leuke kinderkleding, niet duur snel in huis. goede webshop.

Ervaring van Soan, toegevoegd op 6 juni 2014

Beetje zelfde prijzen als h&m, wel is de kleding van betere kwaliteit.

» kiabi.nl Review

Mijn ervaring plaatsen