Kidscotton ervaringen en beoordelingen

Laat de beoordelingen en ervaringen voor je spreken: De baby en kinderkleren webwinkel kidscotton.com heeft een groot assortiment aan kinder- en babykleding van goede kwaliteit. Daarnaast helpt de uitstekende klantenservice je graag met vragen die je eventueel hebt over hun producten. Een aanrader!

Mijn ervaring plaatsen

Over Kidscotton

kidscotton.com heeft een groots assortiment aan baby- en kinderkleding.

Bij Kids Cotton kan je terecht voor stoere maar ook toffe kleding en benodigdheden. Voor je baby vind je er rompers, schattige t-shirts, slabbertjes, petten,... Maar je kan er ook handige spullen kopen zoals luiertassen.

Kidscotton heeft één van het grootste online assortiment van Nederland. Je vindt er originele maar ook schattige soms zelfs stoere baby- en kinderproducten. Een kleine greep uit hun zeer groot aanbod: toffe t-shirts, kwalitatieve spenen, speelgoed, verzorgingsproducten... Bij iedere besteding van minstens 50 euro heb je altijd recht op gratis verzending.

Je kan veilig shoppen bij Kids Cotton, omdat zij in het bezit zijn van het Webshop Keurmerk. Hierdoor heb je de garantie dat je te maken hebt met een professionele maar ook betrouwbare webshop. Kids Cotton voldoet aan alle eisen.

Zit je met vragen omtrent een verzending? Wil je graag meer informatie over opkomende promoties? Dan neem je best contact op met de klantendienst van Kids Cotton. Je kan hun contacteren door hun een e-mail te sturen of op te bellen.

Ervaring van Ella, toegevoegd op 13 oktober 2014

Wallaboo voetenzak aangeschaft bij deze winkel, goedkoper dan bij bol.com

Ervaring van Klager, toegevoegd op 12 september 2014

Webshop is heel druk en doet pijn aan je ogen.

» Kidscotton Review

Mijn ervaring plaatsen