Kidskledingoutlet ervaringen en beoordelingen

Lees klantbeoordelingen van mensen die iets besteld hebben bij Kidskledingoutlet. Alle ervaringen worden, nadat ze zijn toegevoegd, door ons handmatig gecontroleerd. Door veel ervaringen te lezen kan er een goed beeld worden geschetst van de dienstverlening en service van Kidskledingoutlet.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kidskledingoutlet

Kidskledingoutlet.nl is een online winkel waar je goedkoop kinderkleding kunt bestellen. Kinderen groeien nu eenmaal snel en het is daarom prettig om niet de hoofdprijs te hoeven betalen voor de kleding van je kinderen. Het bedrijf heeft een groot assortiment en levert ook kleding van bekende merken. Je kunt hier terecht voor kinderkleding voor zowel jongens als meisjes. Naast kleding omvat het leveringsprogramma ook accessoires, schoenen en badkleding. Kidskledingoutlet.nl hanteert een vast tarief voor verzendkosten: Euro 3,95.
Hoewel de website een groot aantal artikelen bevat is het eenvoudig om door het assortiment heen te navigeren. De site geeft een aantal keuzemogelijkheden zoals prijs, producttype, maat, kleur en merk. Na deze keuzemogelijkheden doorlopen te hebben krijg je een duidelijk overzicht van de beschikbare kleding en de bijbehorende prijzen.
De collectie wordt regelmatig uitgebreid, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen is het mogelijk om je gratis te abonneren op de nieuwsbrief.

lekker goedkoop

Ervaring van Silvia, toegevoegd op 9 juni 2014

Paar van mijn favoriete merken voor de kleine zijn lekker goedkoop. Wachten op de uitverkoop scheelt nog een klein beetje. Jammer van de verzendkosten maar je kan niet alle hebben!

Grote inkopen

Ervaring van Mees, toegevoegd op 5 februari 2014

Sla hier elk seizoen groot in voor mijn zoontje! Slaag altijd bij kidskleding outlet

Graag meer

Ervaring van Marley, toegevoegd op 9 december 2013

Kunnen jullie meer kleding toevoegen van het merk no tomatoes. Favoriete merk van mij.

» Kidskledingoutlet Review

Mijn ervaring plaatsen