Kidsworld XXL ervaringen en beoordelingen

Bij kidsworld kun je veel kinderkleding vinden. Van winter kleding tot zomer kleding. Deze webshop bestaat al een tijdje en het is vanzelfsprekend dat meerdere mensen verschillende ervaringen met deze winkel hebben. Deze ervaringen kun je, samen met een aantal beoordelingen, hier vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kidsworld XXL

kidsworldxxl.nl biedt je alles aan om jouw baby- of tienerkamer volledig af te werken en te decoreren.

Je vindt bij Kids World XXL alles op het gebied van baby’s en tieners. Zij bezitten over een ruime collectie voor de inrichting van een (slaap)kamer. Denk maar aan kasten en bureaus, maar ook leuke accessoires zoals dekens, speelgoed, boekjes, draagzakken... Maar zelfs de allerkleinsten worden niet vergeten. Zo vind je voor hun kwalitatieve kinderwagens, autostoeltjes of kinderstoelen. Voor ieder wat wilt en dit aan zeer scherpe prijzen. Wist je ook dat een officiële dealer zijn van de volgende merken: Bopita, Stokke, Maxicosi, Koeka, Lief!, Joolz, Baby’s Only?

Iedere bestelling van meer dan 50 euro wordt gratis verzonden en anders betaal je slechts 4,95 euro verzendkosten. Binnen enkele werkdagen mag jij het pakketje bij jou in huis verwachten.

Heb je vragen omtrent een bestelling die je hebt geplaatst? Of wil je graag meer informatie over bepaalde voorwaarden? Dan kan je contact opnemen met de klantendienst van Kids World XXL. Je kan hun bereiken door het online contactformulier in te vullen.

Ervaring van Leandra, toegevoegd op 4 december 2014

Commode van Stokke gekocht bij Kidsworld, prachtige kwaliteit en mooi hout.

kidsworld poortvliet

Ervaring van Sonja, toegevoegd op 25 september 2014

Complete babykamer gekocht bij kidsworld, aardige mensen die er werken.

» Kidsworld XXL Review

Mijn ervaring plaatsen