Kidzsupplies ervaringen en beoordelingen

Baby en kinderkamer accessoires kopen? Dat kun je doen bij Kidzsupplies. Lees je graag eerst wat voor ervaringen andere mensen gehad hebben met deze webshop? Bekijk dan de beoordelingen over Kidzsupplies hier. Het is altijd fijn om goed geïnformeerd te zijn.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kidzsupplies

Kidz supplies is een webshop die accessoires verkoopt om de babykamer of kinderkamer aan te kleden. Naast bekende merken, zoals Rice, Djeco en Ferm Living, verkoopt Kidz supplies ook handgemaakte artikelen of producten met een onbekend label. De producten van Kidz supplies vallen in het hogere prijs segment, maar zijn volgens Kidz supplies wel kwalitatief hoogwaardig.

Kidz supplies richt zich met zijn producten op ouders van jonge kinderen en producten die je op de website kunt vinden zijn onder andere kinderlampen, wanddecoratie (bijvoorbeeld kinderklokken), kussens, kinderbeddengoed, tapijten en speeltenten. Daarnaast verkoopt Kids supplies tevens speeldgoed, zoals trapauto's, knuffels en poppen. Op de website kun je zoeken op categorie, merk en zoekwoord.

Op Kidz supplies kun je betalen via iDEAL, MasterCard, en VISA. Als een product op voorraad is, dan levert Kidz supplies binnen twee werkdagen. Gekochte producten kunnen binnen zeven dagen worden geretourneerd waarna je het aankoopbedrag teruggestort krijgt, maar niet de verzendkosten.

Ervaring van M G, toegevoegd op 21 november 2014

Hele leuke lamp gekocht in de vorm van een paddenstoel.

Ervaring van Martha, toegevoegd op 21 augustus 2014

Muursticker is een groot succes. Ga vaker bestellen bij deze winkel.

» Kidzsupplies Review

Mijn ervaring plaatsen