Kienk ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Kienk.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kienk

Wanneer je op zoek bent naar kinderkleding, kun je je hart ophalen op de webwinkel Kienk.nl. De maten die aangeboden worden lopen van 56 tot en met 176. Er is dus kleding te verkrijgen voor een pasgeborene maar ook voor een kind tot ongeveer 16 jaar. Op de beginpagina van de webwinkel vind je verschillende categorieën. Hier kun je een keuze maken voor de manier hoe jij de kleding gesorteerd wil hebben. Dit kan bijvoorbeeld per maat, per merk of per kledingsoort.

Wanneer je kledingadvies wenst of een specifieke vraag hebt over een kledingstuk, kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Wanneer je een bestelling plaatst vóór 18.00 kun je je bestelling de volgende dag thuis verwachten. Alleen op zondag wordt er niet bezorgd. De verzendkosten bedragen 3,95 bij bestellingen onder de €50. Boven dit bedrag worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Betalen van je bestelling kan op verschillende manieren. Betalen achteraf is ook een mogelijkheid.

Ervaring van Esmee, toegevoegd op 14 november 2015

Nieuwe winterjas van le chic voor mijn dochter was snel binnen.

Ervaring van A, toegevoegd op 2 september 2015

super winkel koop er veel van mijn favoriete merk imps en elfs, als je iets retour stuurt krijg je geld ook snel terug op je rekening.

» Kienk review

Mijn ervaring plaatsen