Kijkshop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Kijkshop.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kijkshop.nl

De Kijkshop van nu is veel veranderd door de jaren heen. In 1973 begon de Kijkshop als onderdeel van een supermarkt in Den Bosch. Toentertijd kon je sparen voor producten die in de vitrinekasten stonden. Al snel bleek dit een succesformule. Door de jaren heen zijn er veel meer winkels bijgekomen en zijn er veel binnenlandse en buitenlandse samenwerkingen ontstaan. In 1999 werd zelfs de internetshop gestart en binnenkort kun je online producten bestellen en die binnen twee uur thuisgeleverd krijgen.

Het productaanbod is verdeeld in verschillende categorieën: telecom, beeld en geluid, PC en accessoires, persoonlijke verzorging, sieraden en horloges, keuken, huishouden, huis en klussen en vrije tijd. Daarnaast zijn er vaak acties. De categorieën bevatten ook diversiteit in producten, zo kun je bij PC en geluid alles vinden van tablet‬ôs tot routers. En onder de categorie persoonlijke verzorging, kun je alles vinden van tandenborstels tot medische meetinstrumenten. Ook is er verschil in merken, bijna ieder product is te vinden in verschillende merken.

Niet

Ervaring van Piet , toegevoegd op 11 november 2017

Kan iemand het nut van Kijkshop uitleggen?

service Kijkshop Eindhoven

Ervaring van m. devereaux, toegevoegd op 23 april 2017

met een action camera hadden we helaas pech, 2 x omgeruild omdat de wifi haperde: uiteindelijk ons geld teruggekregen. Wij werden uitermate correct behandeld en te woord gestaan door de manager (?) die op de zatermiddag in alle drukte zeer vriendelijk en beleefd bleef. Compliment!

Ervaring van Freek, toegevoegd op 7 maart 2016

Scheerapparaat ging na 1 week plots kapot, gelukkig kreeg ik kosteloos een nieuw apparaat mee, van een ander merk

Ervaring van I. de jong, toegevoegd op 14 juli 2015

Verzenden duurde 4 dagen en niet zoals beloofd op de site.

» Kijkshop.nl review

Mijn ervaring plaatsen