Kinderfeestjes-winkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Kinderfeestjes-winkel.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Kinderfeestjes-winkel.nl

Voor het verzorgen van kinderfeestjes bent je op de website kinderfeestjes-winkel.nl op de goede site voor het aanschaffen van versieringen. Er zijn zeer veel verschillende soorten thema’s waaruit gekozen kan worden. Een kleine greep is bijvoorbeeld een heksen kinderfeestje, ridder kinderfeestje of Frozen kinderfeestje. Het zijn een paar voorbeelden uit de talloze die er zijn. U zal uw kind een onvergetelijke verjaardag bezorgen met dergelijke spullen.

Bestelling
Wanneer u wat besteld zijn de kosten van verzending kosten koper. Voor bedragen minder dan €199,00 wordt er € 3,95 aan verzendkosten gerekend. Verzendingen onder rembours is de rekening €6,95 Voor grote orders kunnen afwijkende afspraken worden gemaakt. Normaal gesproken wordt een besteld artikel binnen 24 uur afgeleverd. Wanneer dat niet het geval is moet je tussen de 2 en 5 dagen rekenen.

Retourneren
Wanneer een product je niet bevalt dan mag het binnen 14 dagen worden teruggestuurd. U heeft dus 14 dagen de tijd om de kleren te passen, te controleren en te beoordelen. Voor het terugsturen is het belangrijk dat je eerst goed bekijkt waaraan je moet voldoen om het terug te kunnen zenden.

» Kinderfeestjes-winkel.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Kinderfeestjes-winkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews