Kinderkleding-tekoop ervaringen en beoordelingen

Kinderkleding-tekoop.nl heeft een hoop goede recensies. Veel mensen hebben dus goede ervaringen gehad met deze webshop, anders waren de beoordelingen wel slechter! Deze website verkoopt, de naam zegt het al: kinderkleding. Ben je dus op zoek naar leuke kleren voor je kind? Dan zit je hier goed.

Mijn ervaring plaatsen

Over Kinderkleding-tekoop.nl

Als je op zoek bent naar leuke kinderkleding is het zeker de moeite waard om deze webwinkel eens te bezoeken. De webwinkel Kinderkleding-tekoop.nl is onderdeel van een bedrijf dat al jaren actief is in deze branche. In het jaar 1989 openden Lauran en Nettie van der Heijden kinderkleding winkel 't elfje in Tilburg. Inmiddels heeft het bedrijf 80 man personeel in dienst en levert het ruim 70 verschillende merken kinderkleding.

In 2007 vond Lauren het tijd worden om naast de fysieke winkel te starten met een webwinkel.
En dit was zeker niet zonder succes. Inmiddels is de focus steeds meer op de webwinkel komen te liggen, en is het heerlijk om rond te kijken tussen het ruime aanbod van kinderkleding.
De maten beginnen bij babymaat 44 tot en met maat 188 voor tieners die nog net te klein zijn om kleding voor volwassenen te dragen.

Uiteraard is de webwinkel aangesloten bij de organisatie thuiswinkel waarborg. Waardoor je als klant de zekerheid hebt dat kinderkledingâ€'tekoop.nl zich aan alle wettelijke richtlijnen houdt die gelden voor webwinkels.

Ervaring van Jolie, toegevoegd op 17 juni 2014

Vooral als de uitverkoop weer start is dit een van mijn favoriete kledingwinkels.

Ervaring van Evelien, toegevoegd op 22 april 2014

Het pakket kleding was de volgende dag in huis. Sneller kan bijna niet.

» Kinderkleding-tekoop.nl Review

Mijn ervaring plaatsen