Kixx Online ervaringen en beoordelingen

Kixx-online verkoopt kinderkleding. Deze website heeft een gastenboek waar klachten goed afgehandeld worden door de klantenservice. Het maakt dus niet uit wat voor ervaringen je hebt: het word goed opgelost. Wil je meer weten over deze webshop? Lees hier dan de laatste beoordelingen van Kixx-online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Kixx Online

Kixx Online is een Nederlandse webshop van kinderkleding. Kixx Online verkoopt kleding voor babies, kinderen en tieners. In het assortiment zit zowel de nieuwste mode als nieuwe kleding uit voorgaande jaren. Merken die in het kinderkleding assortiment van Kixx Online zitten, zijn onder andere Baker Bridge, Bomba, Molo, Moodstreet en Vingino.

Hoewel deze webshop zich op kleding focust, biedt het ook speelgoed en kinder accessoires aan, zoals tassen, sieraden, riemen en beddengoed. Verder is het mogelijk een Kixx Onine cadeaubon bestellen en deze aan iemand als presentje te geven.

Kixx Online beschikt over het thuiswinkel waarborg en een telefonische klantenservice. Kixx Online biedt uitgebreide betalingsmogelijkheden en je kunt onder andere betalen via iDEAL, VISA, Mastercard en PayPal. Als je voor 16 uur bestelt, dan wordt het artikel, mits op voorraad, nog dezelfde dag verstuurd. Artikelen kun je binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Hierbij zijn wel de retourneerkosten voor eigen rekening.

» Kixx Online Review

Mijn ervaring plaatsen

Kixx Online ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews