Klara.nl ervaringen en beoordelingen

Ondeugende speeltjes voor oneindig plezier vind je bij Klara.nl. Deze sextoys worden discreet geleverd en zijn scherp geprijsd. Ondeugende ervaringen liggen op jou te wachten! Je kunt honderd procent anoniem bestellen en bestelling vanaf 75 euro is gratis. Weten wat anderen van Klara vinden? Beoordelingen kun je vinden op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Klara.nl

Voor hem en voor haar, voor jezelf en voor de ander, voor voorspel en voor een spetterend resultaat: via www.klara.nl vind je hèt seks-item naar keuze voor uw eigen of andermans genot. Zoek je uitdagende lingerie? Zoek je een pruik voor een totaal ander uiterlijk? Of ga je voor een genotsmiddel voor een nog fijnere orgasme? Je vindt het allemaal via www.klara.nl!

Het genot begint al met het doornemen van verschillende keuzemenu's. Klik op een sex-item, bijvoorbeeld dildo's, funny sextoys of bondage en SM, en bekijk dan verder het aanbod. Per sex-item vind je een duidelijke toelichting, maar weet je al wat het product inhoudt, dan kun je al snel verder met bestellen. Weet je direct wat je wil bestellen? Dan typ je je keuze rechts bovenaan de website in, waarna je het precieze aanbod kunt bekijken en je je keuze kunt maken.

En dan is het bestellen van jouw keuze binnen enkele minuten afgerond: binnen 3 á 5 werkdagen is het genieten geblazen!

bestelling bij Klara

Ervaring van Jan, toegevoegd op 16 december 2014

Verrassing voor mijn vriendin was snel in huis. Binnen 24 uur.

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 7 augustus 2013

Jammer dat je verzendkosten moet betalen anders waren ze de goedkoopste. nu bestel ik ergens anders

» Klara.nl Review

Mijn ervaring plaatsen